joi, 1 octombrie 2009

Va fi sau nu va fi? Fraudă electorală pe 22 noiembrie


Vasile Blaga, șeful de campanie a lui Traian Băsescu va organiza alegerile prezidențiale din 22 noiembrie și 6 decembrie. Ceea ce ridică foarte multe semne de întrebare și suspiciuni legate de corectitudinea votului. Lucru recunoscut chiar de președinte după întâlnirea cu Mircea Geoană și Emil Boc.

Guvernul a aprobat, cu avizul negativ al MAI un act normativ care permite organizarea referendumului și a alegerilor prezidențiale în aceleași secții de vot, cu ștampile separate dar cu liste suplimentare.
Punem alături și motivul pentru care a fost destituit Dan Nica, respectiv declarațiile privind pregătirea fraudei cu turiști electorali. Mai amintim că softul pentru centralizarea rezultatelor alegerilor va fi cumpărat fără licitație , de la un apropiat al familiei Udrea-Cocoș și că vor fi înființare încă 3500 de secții speciale noi, de câteva ori mai multe decât la alegerile din 2004.
Alăturăm și întâlnirea de la restaurant, din seara alegerilor europarlamentare, dintre Băsescu, candidații PD-L și Ana Maria Pătru, vicepreședinte la Autoritatea Electorală Permanentă.
Apoi tragem linie și reflectăm un pic la tabloul care se conturează.

Câți mai sunt cei care cred că Traian Băsescu și PD-L nu vor încerca să fraudeze alegerile prezidențiale? Personal, plusez și îndrăznesc să spun că Băsescu va forța câștigarea alegerilor din primul tur, ca să nu mai riște o confruntare și pe 6 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu