marți, 13 octombrie 2009

Bârfă cu aromă de restaurație

Odată cu declararea ca neconstituțională a Ordonanței 37, privind schimbarea șefilor de deconcentrate, se pare că mai mulți ex-directori liberali, vor să se adreseze instanțelor. Pe motiv că au fost debarcați ilegal.

Se mai aude că respectivii nu-și doresc neapărat să revină pe funcțiile vechi (mai ales că și-au găsit deja de lucru prin alte părți). Ci că sunt interesați, în special, de salariile pe care le-au pierdut în perioada în care au fost trași pe dreapta. Eventual și niște despăgubiri. Iar după toate probabilitățile, toți ex-directorii care vor apela la judecată vor avea și câștig de cauză.

Ceea ce cam dă peste cap planurile de economisire ale premierului Boc, pentru că cei 20% tăiați din salariile miniștrilor precum și o mare parte din lefurile bugetarilor de lux se vor duce pe plata despăgubirilor. Aceasta este partea goală a paharului.

Partea plină ar fi că Emil Boc va scăpa, astfel, și de directorii PSD. Aceștia vor fi nevoiți să lase locul celor pe care i-au schimbat, oameni ai PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu