sâmbătă, 31 octombrie 2009

Trăznăi de campanie. Azi braconierii electorali de pe Siret


Deputatul liberal Nini Săpunaru a spus într-o conferință de presă că pedeleii vrânceni braconează cu fire electrice pe Siret, ca să strângă pește pentru pomeni electorale. O veste proată pentru pești dar și pentru cei care cred că Traian Băsescu ar fi președintele perfect. Așa cum ne-a spus în nenumărate ocazii.

Acțiunea la care face referire Săpunaru dovedește că, totuși, nu tot peștele din pachetele electorale este proaspăt și nici tot ce spune Băsescu nu trebuie luat în seamă. În cazul în care candidatul PD-L ar fi fost perfect, tovarășii săi de partid n-ar fi fost nevoiți să braconeze pe Siret.
Pentru că nu s-ar fi numit Traian Băsescu ci Iisus Hristos și ar fi înmulțit singur peștii și pâinile destinate votanților.
ULTIMA ORĂ:

O veste proastă și pentru acei urmași ai lui Traian care mai speră că, deși a ratat-o pe aia cu peștii, omul lor va reuși, măcar, minunea cu sporirea vinului. Potrivit surselor noastre, mult mai bine poziționate decât ofițerii SPP sau consilierii prezidențiali, se pare că nu mai este posibil.
Multe din sticlele de vin din pivnițele Cotroceniului, din cele aduse în dar de Vladimir Voronin, s-au băut. Iar cele goale au fost sparte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu