luni, 26 octombrie 2009

Trăznăi de profesor. Azi Dănuț Popoiu


Profesorul Dănuț Popoiu- în timpul liber consilier local PD-L - s-a supărat pe focșăneni pentru că au dat prea multe voturi PSD și astfel, partidul său nu poate scăpa de uriașele poze cu Mircea Geoană, care au împânzit toate sensurile giratorii. Și care le provoacă amențeli și dureri de cap.

Mai ales că hardughiile alea au fost puse și pe europeană, pe unde trec toate caravanele oficiale dinspre București spre Suceava lui Fluture și Piatra Neamț a lui Pinalti. Și nu dă bine nici în ochii albaștri ai primului marinar al țării și nici în cei căprui ai duduii Nutzi.

Și cum Trășculescu, Plăcintă &Co. nu prea mai au ce să facă ca să nu și-o ia pe cocoașă, profesorul Popoiu s-a găsit să frece ridichea alegătorilor. Ca la școală.

Dom’ profesor n-o mai ardeți așa pe ocolite, că n-o scoateți la nici un capăt. Eu zic, să le scădeți, tuturor, nota la purtare și dacă nici data următoare nu votează cum trebuie, le dai media trei și-i lași corigenți pe vară.

Sau, cel mai bine, îi consemnați pe toți la domiciliu, și-i lăsați să vină la vot doar pe cei care știu cum trebuie să pună ștampila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu