miercuri, 14 octombrie 2009

Trăznăi de politician. Deputatul Alin Trăşculescu


Alin Trăşculescu este deputat şi preşedinte al organizaţiei PD-L Vrancea. Intrat în politica mare de un, lipsit de experienţă şi cunoştinţele necesare, Alin Trăşculescu a primit o pălărie mult prea mare pentru capul său.

De-a lungul timpului, în calitate de parlamentar şi şef al PD-L Vrancea „a editat“ tot felul de perle, unele mai pitoreşti decât altele, îmbrăcate în haina declaraţiilor politice. Până acum nimeni nu l-a tras de mânecă avertizându-l că bate câmpii, astfel că a persistat în prostie.

Ultima tâmpenie pe care a debitat-o a fost imediat după picarea Guvernului Boc în Parlament. Întrebat despre posibilitatea numirii unui executiv format din specialişti, Trăşculescu a afirmat că Guvernul Boc 2 ar trebui lăsat să-şi facă treaba pe motiv că „are legitimitate“. Dacă ar fi avut un bagaj minim de cunoştinţe politice sau măcar lingvistice, deputatul PD-L ar fi evitat folosirea acestui cuvânt.

Aceasta pentru că, în momentul declaraţiei sale, Guvernul Boc 2 tocmai îşi pierduse legitimitatea odată cu pierderea încrederii acordată de Parlament.

Conform Constituţiei, un guvern este legitim atât timp cât se bucură de susţinerea unei majorităţi parlamentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu