marți, 13 octombrie 2009

Omul care mută școala în Evul Mediu. Adrian Botez



Un ciudat cu impresii de literat și cu figură de frustrat sexual care ajunge la orgasm privind pe gaura cheii în vestiarul fetelor, compară o adolescentă de 18 ani, cu Adolf Hitler. Ipochimenul se numește Adrian Botez și este dirigintele fetei!!!!!

Despre ce este vorba:

O elevă în clasa a XII-a la un liceu din Adjud, Vrancea a fost sedusă și lăsată însărcinată de un individ cu nevastă și copiii acasă. Acum, dirigintele, individul numit mai sus, dorește s-o dea afară din școală pe motiv de comportament imoral. În opinia lui Botez, puștoaica, elevă de nota zece, trebuie exmatriculată pentru „îndrăzneala“ de a se lăsa însărcinată cu un bărbat însurat. Deși fata era minoră când a început relația.

Așa zisul profesor cu figură de frustrat nu vrea să țină cont de nimic, considerând că doar adolescenta este vinovată de comportament imoral. Și după mintea lui trebui stigmatizată, exclusă din societate și, de ce nu, chiar arsă pe rug. Precum vrăjitoarele.

Rezultatele excelente la învățătură ale fetei nu sunt de natură să-l facă pe inchizitorul cu figură de frustrat sexual să se îndoiască de justețea deciziei pe care intenționează să o ia. Dimpotrivă, sunt de natură să-i întărească convingerea că face un lucru bun. Și Hitler a fost un geniu. Este un motiv foarte bun și de ajuns pentru ca tânăra să fie dată afară din școală și să-i fie distrus viitorul.

Iar lui, Adrian Botez, cel care veghează la menținerea unei societăți curate, morale și necorupte, ar trebui ca umanitatea să-i mulțumească. Cu un premiu Nobel, și-ar dori.

Sau, mai bine cu un control psihiatric și un concediu fără plată pe perioadă nedeterminată. Considerăm noi, ceilalți, care vedem în acest personaj cu mentalitatea unui călugăr bigot din Evul Mediu întunecat, un pericol social.

2 comentarii:

  1. esti un dobitoc! Sa dea Domnul ca ai tai copii sa aiba soarta copilului din casnicie al barbatului respectiv!!!!! asta iti doresc din suflet, si apoi sa te vad ca mai aperi curvele. Daca ai cunoaste-o pe eleve porno aia nu i-ai mai lua apararea. Cine o cunoaste stie despre ce vorbesc. Dar tu esti mult prea retardat pt secolul asta si partea mai proasta e ca tu nu realizezi dobitocenia in care colcai!

    RăspundețiȘtergere
  2. frustrata-i ma-ta si neamul tau de tampiti, ziaristul lui peste! bai, tarane, cum iti permiti sa il comentezi pe Domnul Profesor? Pt ce? Curva penala ce esti , tu si ma-ta aia care te-a facut!

    RăspundețiȘtergere