luni, 5 octombrie 2009

Băsescu s-a lăsat păgubaș. Cine se oferă să scoată România din criză?


România este în căcat până la gât și chiar un pic peste. Ne-a confirmat-o oficial chiar șeful statului, Traian Băsescu a doua zi după ce a anunțat că va candida pentru un nou mandat.

De asemenea, ne-am mai spus că nici el, nici guvernul pe care îl conduce nu vor încerca s-o tragă afară. Doar îi vor ține capul la suprafață. Cât să nu se ducă de tot la fund iar ei să se murdărească pe mâini. Asta până când va vedea cineva (cine o fi acela?), i se va face milă și va veni s-o scoată din hazna. Cu cât mai repede cu atât mai bine.

Rămâne de văzut dacă se va găsi cineva dispus să se implice și să se murdărească gratuit sau dacă, în schimbul efortului va cere și ceva în schimb. Caz în care, n-ar fi de mirare dacă Băsescu ar vinde România la preț redus, cerând doar un comision de 10% pentru frățiorul Mircea și un nou mandat de președinte pentru el.

Mandat presărat cu șprițuri, fripturi și petreceri câmpenești.

5 comentarii:

  1. s-a lansat doctoru'...incepe operatia, extirpam carmaciul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca singurul care poate scoate Romania din criza este Geoana. Oups! Am uitat, mi se pare ca a fost la guvernare si au scos ei Romania din criza, nu? BTW, nu zicea doctoru' ca nu pleaca nici mort de la Primarie? Ba da, e si asta un fel de baselu 2. Asa ca, pana una alta, singura solutie e Canada, tata. Cat despre Floricica - asa n-ar face rau sa-si fac treaba din Parlament si sa se mai duca la munca - nu degeaba e cel mai mare chiulangiu din Parlamentul bicameral al Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar nu am cine va scoate Romania din criza, dar in mod sigur nu este vorba nici de Basescu si nici de Boc. Cei doi au declinat oferta.
    In mod logic, in cazul in care nu suntem masochisti, ar fi bine sa ne indreptam atentia spre altii. Indiferent cine ar fi, Oprescu, Geoana sau Antonescu. Personal inclin spre doctor pentru ca, in cazul in care intra in turul II va coaliza voturi de peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si va scoate tara din criza, nu? Cum a facut si la Bucuresti, pe care l-a terminat de refacut (mai ales autostrada suspendata) in cateva luni. Hai sa fim seriosi! Toti is la fel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Las' ca si Basescu a promis o multime de lucruri, tepe in Piata Victoriei pentru corupti, impuscaturi pentru ministrii lui corupti, libertate pentru ziaristi, independenta justitiei, ca va conduce tara dupa constitutie etc. Nu am vazut nimic din toate astea. Si inclin sa cred ca mai curand voi vedea autostrada suspendata a lui Oprescu decat promisiunile lui Basescu indeplinite.

    RăspundețiȘtergere