luni, 4 mai 2009

Felix Tătaru își înmoaie degetele în bugetul Turismului

Prin Anunțul de participare cu numărul 75561/15.04.2009, Ministerul Turismului a scos la licitație brandul de țară al României. Licitația va porni de la 2 milioane de euro, la care se adaugă TVA și urmează să fie încredințat agenției care oferă cel mai mic preț. La licitație s-au înscris 13 participanți, ofertele urmând a fi deschise marți, 5 mai 2009.

De la Victor Ciutacu am aflat că Felix Tătaru ,consultantul politic al PD-L și al președintelui Băsescu, o va învăța pe Elena Udrea cui să dea, în acest an, 70 de milioane de euro, pentru realizarea proiectului –pitch-uire cum se spune la țară.

Tot în acest an, în România se vor desfășura alegeri pentru Parlamentul European și pentru Președinția României. Atât PD-L cât și candidatul susținut de acest partid la prezidențiale au nevoie de bani pentru plata celor două, trei (dacă o punem la socoteală și pe EBA) campanii electorale.

Având în vedere că Elena Udrea este foarte apropiată de Traian Băsescu, poate descoperiți de ce Pogea preferă, mai curând, să-i lase pe profesori să se zvârcolească în chinuri, decât să taie vreun leu din bugetul Ministerului Turismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu