joi, 28 mai 2009

Domnu’ Trășculescu, atenție cu ciolanul pe scări!

Una la mână: PD-L a solicitat iar PSD a fost de acord ca alegerile din Consiliul Local Focșani să fie amânate până la înlocuirea tuturor viceprimarilor liberali din județ. Termenul limită ar fi undeva după alegerile europarlamentare din 7 iunie.
A doua la mână: consilierii locali și județeni ai PD-L, nominalizați ca șefi pentru deconcentrate evită să-și ia posturile în primire. Nu vor să renunțe la funcțiile de aleși locali și implicit la privilegiile de care beneficiază. Ar vrea și una și alta.

Pe de-o parte, se tem că nu-și vor putea lua scaunele în primire deoarece mulți dintre cei pe care ar trebui să-i înlocuiască au obținut în justiție suspendarea deciziilor de demitere. Pe de altă parte, democrat-liberalii se tem că vor fi aruncați din posturile de directori, în toamnă, dacă Traian Băsescu nu va mai ieși președinte. Drept urmare, și-au exprimat speranța că Guvernul va modifica legea, special pentru ei, ca să le permită să cumuleze cele două funcții, de ales local și de director.

Adunând prima și a doua mână concluzia pe care o trag este că în echipa lui Trășculescu domnește o mare îngrijorare. Să nu care cumva să scape ciolanul din mână. Ciolanul puterii, bineînțeles.

De atâta grijă au uitat și de revoluția portocalie pe care o promiteau anul trecut, lăsându-i cu ochii în soare pe fraierii care au crezut în ei.

Pentru aceștia au adus o ladă de portocale. Acre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu