vineri, 10 aprilie 2009

Maidanezii lui Băsescu sar la gâtul principelului Radu

Nici nu și-a anunțat bine Principele Radu candidatura la Președinție că au și sărit cu gura idolatrii lui Băsescu. Glume de șantier, limbă de lemn și slogane comuniste, ca-n anii ‘90, manipulări expirate, sunt folosite pedelei pentru a arunca în derizoriu candidatura Principelui Duda. Poate Radu Duda nu este prințul din povești și nici nu are sânge albastru în vene dar, din moment ce a fost acceptat de familia regală, merită aceiași considerație ca și ceilalți reprezentanți ai Monarhiei.

Culmea este că autorii nu sunt cei care au făcut bani, în timpul domniei clanului Băsescu, din asfaltări, combinații imobiliare sau din dungi trasate prin parcări. Mizeriile vin de la indivizi cu pretenții de intelectuali, de la care te-ai aștepta la puțin respect față de ceea ce reprezintă monarhia pentru România. Au adoptat aceiași atitudine ca și comuniștii care ne-au falsificat istoria, acum 50 de ani. Reacția lor, miroase a frică și a disperare, având în vedere că, pe zi ce trece, idolul la care se închină este gata să se prăbușească de pe piedestalul de lut pe care i l-au construit.

Indiferent cum vor vota românii, diferența dintre clanul Băsescu și familia Hohenzollern este aceea că primii vor rămâne în istorie doar pentru că au vândut Flota României, în timp ce ultimii, cu toate păcatele lor, vor fi totdeauna, cei care au adus independența României la 1877, au realizat Unirea de la 1918 și au construit România modernă.

Mai mult, Casa din Mihăileanu pe care Băsescu și-a atribuit-o ilegal din fondul Primăriei pe care o păstorea nu se va compara niciodată cu Castelul Peleș pe care regele Carol l-a construit din banii proprii.

Așa că, marș jigodiilor!!!

2 comentarii:

  1. Daca cei care il respecta, sau mai bine spus,care nu il ultragiaza pe Basescu sunt maidanezii lui, inseamna ca cineva care il aduleaza pe anostul Duda sunt niste mate jigarite, nu?
    Si, in alta ordine de idei, de ce ar merita mai mult respect decat presedintele ales direct de cetateni, un arivist- actoras fara talent, insurat din interes cu un os domnesc?

    RăspundețiȘtergere
  2. @caine de rasa...
    Ori ai inteles gresit ori nu ai vrut sa intelegi ori ...
    Daca vei mai citi o data, cu atentie primele fraze vei vedea ca nu ma refer la cei care il respecta pe Basescu ci la "idolatri" adica la ultrasi, acele persoane care poarta poza lui Basescu in portofel sau in dreptul inimii, in locul in care, noi ceilalti, tinem fotografiile de familie.
    Nu confunda cu cei care il respecta pe Traian Basescu ca presedinte al Romanie, printre care ma numar si eu. Desi, daca tinem cont de numarul voturilor obtinute nu prea are nici reprezentativitate si nici legitimitate. Respectul nu implica acordul sau increderea acordate pentru actiunile sale. Pot sa-l respect fara sa fiu de acord cu el si fara sa-i inalt imnuri de slava precum o fac maidanezii.
    Iar daca il respect pe Traian Basescu ca presedinte, desi a vandut flota, a luat ilegal o casa de la Primaria pe care o conducea si si-a implicat clanul in tot felul de combinatii dubioase, cu atat mai mult il voi respecta pe Printul Duda, cu toate rele sale, pentru ca face parte dintr-o familie care a facut istorie in Romania (ceea ce nu este cazul cu clanul Basescu).
    P.S.: Matele, chiar daca sunt jigarite, au un dezvoltat simt al libertatii. Chiar daca accepta stapanul, nu vor sta niciodata in lant. Cand se satura, pleaca.
    In schimb, maidanezii accepta cu multa usurinta lantul, in schimbul unui os de ros si nu se vor da niciodata dusi de acolo de unde isi primesc blidul cu mancare.

    RăspundețiȘtergere