miercuri, 22 aprilie 2009

În PD-L se înmulțesc banii precum pâinile Domnului Iisus

În urmă cu vreo două mii de ani, undeva în pustiu, Iisus Christos a reușit să hrănească o mulțime de oameni, înmulțind doi pești și cinci pâini. De atunci, mulți au încercat să repete, fără să reușească, minunea înfăptuită de Fiul lui Dumnezeu.

Acum, după două milenii, când oamenii, ocupați cu criza și arestările televizate, au încetat să mai creadă în miracole, iată că, undeva în nordul României, mai precis la Suceava, printre codrii Bucovinei, se întâmplă din nou. Cel care a făcut asta este un om, dar nu orice om ci un membru al PD-L, cel mai cinstit și mai incoruptibil partid din lume.

Pedelistul, adică ceva mai mult decât un om normal, pe numele său Ioan Bălan, a reușit o minune mai mare decât cea a Domnului Iisus, înmulțind nu doar doi pești și cinci pâini. Dintr-un venit de 30.000 de euro, pedelistul și-a plătit, cu aproximativ 100.000 de euro, campania pentru parlamentare, și , cu 22.000 de euro, avionul cu care Gheorghe Flutur a câștigat cursa „Cine aprinde mai repede lumânarea de Paște“ , pe ruta Suceava – Ierusalim și retur, ofticându-l pe șeful BOR, Prea Fericitul Daniel.
Peste toate, au mai fost, potrivit propriei declarații, și niște ajutoare oferite amărâților din circumscripția electorală.

Cu asemenea talente, deputatul Ioan Bălan este cea mai mare avuție a României și ar trebui păzit ca ochii din cap, nu cumva să ni-l fure americanii. Să-i fie rușine lu’ domnul Flutur că l-a ținut ascuns atâta vreme și nu l-a scos la înaintare până acum. Păi dacă știam din timp, făceam o grămadă de lucruri, dădeam tichete de vacanță, ca să fie mulțumită doamna Udrea, măream pensiile, salariile profesorilor, doctorilor, funcționarilor, judecătorilor grefierilor și, nu în ultimul rând doamnei senator Sorina Plăcintă .

La felul în care înmulțește banul Ioan Bălan nu ne mai împrumutam de la FMI ci, dimpotrivă, salvam economia mondială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu