marți, 7 iulie 2009

PD-L dă în Tăriceanu ca să scape Ridzi

PD-L încearcă o nouă strategie în cazul Ridzi. Prin denunţul făcut împotriva ex-premierului Tăriceanu la DNA, în cazul Sterling, democrat-liberalii încearcă o diversiune clasică de abatere a atenţiei de la problemele Monicăi.

Doar că afacerea Sterling este deja răsuflată iar Tăriceanu, care a pierdut şi preşedinţia PNL, este mult mai puţin interesant. Plus că în cazul concesiunii resurselor din Insula Şerpilor, lucrurile nu sunt aşa de simple ca în cazul Ridzi. Iar ziariştii, deja moleşiţi de căldură şi cu gândul la vacanţă nu mai au chef să înceapă un nou scandal. Se mulţumesc cu ceea ce au.

Mai ales că au mirosit sângele în cazul Ridzi şi nu vor să se dea plecaţi acum, când mai au un pic şi-i dau drumul la venă. Şi cine ştie, dacă au noroc după Ministerul Tineretului poate urma turismul şi chiar mai mult, Preşedinţia. Or, nu cred că există reporter român care nu visează să dea lovitura cu un nou Watergate autohton.

Un comentariu:

  1. nu stiu cat de clasica e, dar mai clara decat aia si pe purcoiul ala de bani... nu stiu ce e. macar la ridzi nu pot 'gasi' banii :D

    RăspundețiȘtergere