marți, 28 iulie 2009

Parlamentul o anchetează pe Sexy Buzoiancă. Să se oftice Băse!


Camera Deputaților a hotărât ca Elena Udrea să fie anchetată de o comisie parlamentară pentru felul în care cheltuie banii publici alocați Ministerului Turismului. Dincolo de disputele politice, această comisie de anchetă reprezintă visul împlinit al celor câteva mii de români care au huiduit-o la festivalul de jazz de la Gărâna dar și al altor câteva milioane care ar dori s-o facă, dar care n-au avut, încă, ocazia.

Cei mai mulți l-au votat, în 2004, pe Traian Băsescu crezând că va fi un președinte mai bun decât Adrian Năstase. În cinci ani de mandat acesta le-a înșelat așteptările, oferindu-le numeroase motive de dezamăgire și frustrare. Totul a culminat cu promovarea fiicei sale la Parlamentul European, incapacitatea Guvernului Boc de a face față crizei, scandalul Ridzi și visul prezidențial, alianța PD-L – PSD.

Pentru că le-a înșelat așteptările, alegătorii din 2004 vor să i-o plătească cu aceiași monedă iar Sexy Buzoianca este cea mai potrivită pentru a-l lovi acolo unde-l doare.

Cu atât mai mult cu cât, în Elena Udrea, ei văd prototipul perfect al pițipoancei de Dorobanți. Parvenită, arogantă, nu prea deșteaptă, siliconată, îmbrăcată provocator și care, cel mai important, beneficiază de susținerea unui protector influent și bine plasat. Mulțumită banilor și relațiilor deschide toate ușile și accede în orice poziție și-ar dori. Politică sau guvernamentală.

Drept urmare, oricine o dă cu curu’ de pământ, metaforic vorbind, și-i face în ciudă lui Băsescu, se bucură de simpatia lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu