sâmbătă, 4 iulie 2009

Boc cel mic și mincinos a pus batista pe țambal în cazul Ridzi

Vă mai amintiți cum la începutul lui ianuarie, Boc cel mic și mincinos a desființat Departamentul de Control al Guvernului și a concediat toți inspectorii? Plin de candoare, așa cum cum apare de fiecare dată când comite câte o mare golănie, își motiva decizia spunând că el nu are încredere să lucreze cu oamenii fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Atunci credeam că Boc a comis o ilegalitate doar așa, ca să-i facă în ciudă lui Tăriceanu și ca să-și aducă niște clienți politici pe posturile rămase vacante.

S-a dovedit că m-am înșelat și că domnia sa știa bine ce face. Închipuiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă nu-i dădea afară pe ăia, acum, în plin scandal Ridzi când Boc cel mic și mincinos încearcă să mușamalizeze toată povestea.

Dacă unuia dintre vechii inspectori i-ar fi trecut prin cap să se apuce de treabă și să verifice povestea de la Ministerul Tineretului și Sportului. Sau altuia să vadă cum cheltuie turista Nutzi milioane de euro pe sloganuri răsuflate și pe melodii expirate și reclame la care nu se uită nimeni. Și toate așa de dragul lui „The Land of Choice“.

Și dacă zelosul de inspector mai descoperea cine știe ce grozăvii. Că banii de la tineret s-au dus în campania electorală a lu’ aia mică și un pic agramată iar banii de la turism se întorc, pe căi nevăzute și necunoscute în conturile partidului, pentru campania din toamnă a primului tătic al țării.

Cine știe ce ar mai fi ieșit de aici.

Așa, Boc ne poate minți liniștit despre succesurile sale în lupta cu criza, inspectorii pot pleca liniștiți în concediu iar noi putem asista la mitocăniile lui Boureanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu