sâmbătă, 18 iulie 2009

La coasă, Boc criza trecea


Aflat în vizită într-o comună din Caraș-Severin, Emil Boc a intrat cu coasa într-o pajiște, ținând morțiș să le arate tuturor celor din care îl priveau că se pricepe. Este a doua demonstrație pe care Boc a făcut-o, cu coasa în mână, în ultima lună de zile. Ceea ce ar trebui să ne dea de gândit. N-ar fi rău dacă cineva, vreun ocultist sau vreun adept al teoriei conspirației ar ieși la televizor să ne explice ce este cu aceste gesturi repetate ale premierului.

Poate în spatele cositului pe pajiște se ascunde vreo simbolistică ocultă.

Să nu care cumva micuțul să vrea să ne avertizeze că se pregătește să-i ia locul Doamnei cu Coasa și că are de gând să ne radă pe toți, până la finalul crizei.Cu o asemenea poveste ar ieși de un serial pentru gospodine,la Dan Diaconescu în direct ori, măcar, de-o emisiune la Codu’ lui Oreste.

Sau poate Boc cel mic doar la asta se pricepe, la tăiat iarba și, după caz, frunză. În nici un caz la guvernare. Și atunci nu este păcat să lăsăm să se piardă un asemenea talent prin birourile de la Palatul Victoria? Drept urmare, facem un apel la Traian Băsescu, că tot zice lumea că Boc nu stă un minut fără să-i ceară părerea:

Dom' președinte, dom' căpitan, poate îi faceți un pustiu de bine și îl ajutați să se reorienteze în carieră. Că se vede că-i place mai mult pe câmp, la făcut căpițe, decât la Guvern cu criza.

Și poate vă gândiți mai repede, până trece vara, ca să mai prindă și el o postată, două de fân. Nu de alta, dar la cât de des îl apucă demonstratul, să nu-i vină chef de cosit și de guvernat în același timp. Că-l ia de la căldură, îi trece prin minte vreo idee greșită și ne întoarcem câteva rânduri mai sus.

Acolo unde apar, în aceiași frază, cuvintele "micuțul" și "Doamna cu coasa".

Un comentariu:

  1. Sprijină acum campania ANTI-GAY FEST! http://agolan.info/anti-gay-fest/ Sunt convins că şi tu vei fi deacord cu materialele de acolo!

    RăspundețiȘtergere