luni, 21 septembrie 2009

Sunt un ticălos!

Sunt un ticălos pentru că mi-am permis să-l acuz , mai întâi în gând iar acum și în scris, pe șeful statului de terorism. Și asta nu din cauza frățiorului Mircea.

Pentru că asocierea lui cu comercianții de armament nu are nimic de a face cu acest domeniu ci, mai curând cu traficul de influență. Lucru confirmat de Aurel Cazacu. Mircea Băsescu a încercat să facă un ban (nu pot spune cinstit) trăgând niște sfori pe lângă fratele mai mare, pentru comercianții care voiau să facă afaceri cu Armata română.

Traian Băsescu este un altfel de terorist, poate nu la fel de sângeros ca Osama bin Laden dar la fel de periculos.

Și cred că este un terorist deoarece a numit și girează un guvern incompetent care îngroapă România în loc să o scoată din criză este un terorist.

Pentru că s-a dovedit incapabil să medieze și a dorit doar să dicteze propriile soluții. Din acest motiv, mandatul său, România a mers din criză în criză și din conflict în conflict. Iar în prezent a reușit să învrăjbească întreaga societate doar pentru a-și satisface propriile ambiții.

Pentru că, de-a lungul carierei sale și în special în ultimii cinci ani, a înșelat încrederea tuturor apropiaților săi, de la colegi de partid, aliați politici, colaboratori și până la electoratul care l-a propulsat în funcție.

Pentru că a ajuns la putere promițând că va reforma și va curăța clasa politică dar a promovat doar oameni fără personalitate care-l idolatrizează și pentru că prtejează corupția din propria ogradă.

Pentru că îi insultă, acuzându-i de ticăloșie, pe toți cei care nu sunt de acord cu el și care îndrăznesc să gândească altfel. Un președinte care jignește un puști, născut probabil după 1989 , și pe părinții acestuia, spunându-i că este un pui de comunist, doar pentru că l-a întrebat de ce l-a mințit, este un terorist.

Pentru că am îndrăznit să gândesc toate acestea și pentru că, mai grav, nu le-am ținut pentru mine, așa cum recomanda amenințător șeful statului, ci le-am pus aici, recunosc, sunt un ticălos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu