marți, 22 septembrie 2009

O bârfă la o plăcintă fără calorii (ca pentru sportivi)

În lipsa unor subiecte serioase, pentru moment vă povestesc ultima bârfă pe care am auzit-o în târg, chiar ieri, la o cafea la pahar, cumpărată pe jetoane de la un automat.

Cică, Sorina Plăcintă ar avea o listă pe care și-ar fi notat toate sponsorizările acordate ziariștilor și instituțiilor de presă. Locale și nu numai. Și asta chiar din ziua în care domnia sa a hotărât să facă politică la nivel mare.

Potrivit sursei clevetitoare, cică pe listă ar fi notate numele primitorului, data plății, sumele și, acolo unde s-a putut, chiar și semnătura.

Persoana nu a putut confirma dacă Sorina Plăcintă intenționează să folosească lista cu pricina (în cazul în care există) ca instrument de șantaj asupra acelor ziariști care ar încerca să schimbe direcția bună. Dar a apreciat că ar fi puțin probabil, dat fiind că este ilegal și, bineînțeles, contrar principiilor creștine pe care Sorina Plăcintă le cultivă.

Mai curând, după părerea persoanei, riguroasă cum este, doamna Plăcintă dorește să aibă o situație clară a banilor pe care îi cheltuie.

Oricum ar fi interesant dacă ne-ar putea confirma cineva existența unei asemenea liste. Sau măcar dacă există ziariști/instituții media care au beneficiat de sponsorizări de la Sorina Plăcintă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu