marți, 15 septembrie 2009

O vânzătoare de cosmetice va îngriji de drumurile Vrancei


Lucica Chiper, membră de bază a PD-L Vrancea a fost numită director la Secția Drumuri Naționale Vrancea. Radu Berceanu a numit-o pe Lucica după ce i-a analizat, i-a analizat și din nou i-a analizat, cu foarte, foarte mare atenție, dosarul profesional. A spus șeful PD-L local, Alin Trășculescu, cel care a propus-o
Conform dosarului, noua șefă a SDN deține o licență în construcții civile și o vastă experiență în vânzarea produselor cosmetice și în domeniul înrămărilor de tablouri și fotografii. Are o mică scăpare care pălește, însă, imediat ce își arată carnetul de partid: Nu știe absolut nimic despre drumuri.
Dintr-un interviu acordat postului de televiziune Realitatea Focșani , am aflat că doamna s-a înscris, în aceiași zi în care a primit numirea în plic și la un master cu specializare în întreținerea drumurilor.

Experiența o face pe Lucica Chiper un om indispensabil pentru Ministerul Transporturilor. Principalele ei sarcini vor fi fardarea și rujarea drumurilor, cosmetizarea situațiilor cu kilometri construiți de autostradă și înrămarea pozelor de la inaugurări.

Având în vedere ritmul susținut în care lucrează Ministerul Transporturilor, Lucica Chiper va avea de lucru mai mult la partea de machiaj și cosmetizare.

Specializarea la care tocmai s-a înscris îi va folosi pentru cultura generală. Acolo va afla câți kilometri de drum național sunt în Vrancea și ce se folosește la deszăpezire.

2 comentarii:

  1. dupa operatiunea cu "datul cu creta pe asfalt" incat sa mananca si gura unora neste foarte multi bani publici, i urma unor licitatii paguboase pt stat... urmeaza parfumarea drumurilor, datul cu "colonie" sau "apa de toaleta" in loc de dero, pe acelasi principiu mai sus enuntat !
    nu-i misto tara asta, daca n-avem oameni priceputi si nu putem fi "un pic mai nemtzi", improvizam noi cu cate ceva in fiecare situatie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este culmea nesimtirii sa spui ca te-ai inscris la un master despre intretinerea drumurilor chiar in ziua in care te-au numit in functie. Ar fi culmea sa-l faca la Spiru Haret.
    Dupa Pogea, inginerul de la finante iata ca avem si cosmeticiana de la drumuri. Daca iese PSD de la guvernare, probabil ca vom avea un ospatar la invatamant, sa-i faca pe plac lui Basescu si un frizer la sanatate.
    Desi nici cu Bazac, vanzatorul de Ferrari nu mi-e rusine.

    RăspundețiȘtergere