luni, 28 septembrie 2009

Destiuirea lui Nica, minciunile lui Boc, niște amănunte și mirosul de fraudă electorală


Dacă Emil Boc l-ar fi dat afară pe Dan Nica în momentul în care bandiții înarmați au jefuit autospeciala în Pasul Gutâi, aș fi crezut că îl dor hemoroizii din cauza creșterii criminalității. Dan Nica nu este nici de departe cel mai competent ministru de interne.

Însă brusca îngrijorare a premierului față de soarta românilor nu are în vedere și deteriorarea nivelului de trai, creșterea șomajului, falimentul economiei, multele accidente de pe calea ferată, scăderea dramatică a numărului de turiști, în ciuda sumelor imense cheltuite pe promovare, criza din justiție, greva generală a bugetarilor etc.

Fapte de care se fac vinovați Berceanu, Pogea, Udrea și, în ultimă instanță, chiar el.
Pe de altă parte, Emil Boc l-a dat afară după ce Nica a confirmat oficial a confirmat oficial ceea ce românii cred de multă vreme iar societatea civilă anunță în preajma fiecărui scrutin electoral: se pregătește fraudarea alegerilor prezidențiale. Se pregătește Acțiunea Autobuzul. Mai precis, a afirmat Nica, toate mijloacele de transport persoane ar fi deja închiriate pentru zilele în care se vor desfășura tururile unu și doi la prezidențiale.

Deși proaspătul remaniat nu a indicat vreo formațiune sau vreun candidat anume, PD-L a înghițit nada și simțitndu-se vizat a ținut să se dezvinovățească. Prin Adriean Videanu . În direct la emisiunea lui Stelian Tănase, a negat cu tărie orice intenție a PD-L de a fura alegerile pentru Băsescu. Mai mult chiar, ne-a asigurat că există autobuze de închiriat pentru ziua alegerilor. A dat el telefon și s-a interesat.
Adunând toate aceste fapte și declarații la un loc și turnând deasupra specualțiile potrivit cărora PD-L vrea să scape de PSD din Guvern ca să poată pregăti fraudarea alegerilor în liniște, ajungem la concluzia că destituirea lui Dan Nica pute rău de tot. A fraudă electorală.

Iar justificările lui Emil Boc intră în categoria minciunilor guvernamentale pe care suntem obligați să le înghițim de aproape un an.


P.S.: Se pare că și democrat-liberalii și-au dat seama că mirosul de fraudă a început să se împrăștie și că nu-l pot ascunde înainte să ajungă la nasul electoratului. Astfel că au revenit asupra intenției de a prelua portofoliul lui Nica și de a-l nominaliza drept ministru de interne pe Vasile Blaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu