vineri, 27 noiembrie 2009

Explicaţii neconvingătoare ale bătăuşului de copii




Traian Băsescu a lovit un copil!

L-a trădat prima reacţie, în momentul în care, la Realitatea TV, a văzut imaginile. Nu a negat, cum ar fi făcut orice om care ştie că aşa ceva nu-i stă în caracter ci doar a încercat să-şi justifice gestul. Nici măcar nu a spus că filmuleţul este trucat.

Chiar şi declaraţia de presă pe care a dat-o după câteva ore, probabil, împins de la spate de staff-ul de campanie l-a trădat. Nici un candidat la preşedinţie nu apare zâmbind în faţa camerelor de luat vederi şi nici nu hăhăieşte după ce află că a fost victima unei asemenea înscenări. Orice om normal ar fi revoltat văzând că i se pun
în spate grozăvii pe care nu le-a comis.

Însă Traian Băsescu a ieşit zâmbitor ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Şi a spus că în viaţa lui nu a lovit pe nimeni ca şi cum ar fi spus un banc bun la finalul căruia se aştepta ca toată lumea să râdă în hohote:

„Ştiu că nu mă credeţi, dar hai să ne prefacem că lucrurile stau aşa cum vă spun eu!“

Şi ar mai fi ceva. Deşi ne-a asigurat că a privit cu foarte mare atenţie imaginile şi le-a descris cu fidelitate Traian Băsescu a omis câteva cadre. Între scena cu femeia disperată vorbeşte cu el şi cea cu copilul care se dă pe spate râzând, se mai află una. Despre care nu pomeneşte nimic, dar pe care noi toţi am văzut-o:

Braţul lui Băsescu care se întinde şi loveşte în figura micuţului.

P.S.1: Nu este pentru prima oară când Traian Băsescu loveşte. În 2000 sau 2001, în primul mandat la Primăria Capitalei, a lovit cu capul în gură, în văzul ziariştilor, un patron de butic.

P.S.2: Chiar dacă filmuleţul a apărut în campania electorală, fapta rămâne la fel de gravă. Şi poate este mai bine aşa. Dacă românii ar fi aflat în 2005 că au un preşedinte bătăuş de copii, probabil că până acum ar fi uitat.


2 comentarii:

  1. Si Geoana ce facea, nimic, ca era de lemn si nu vorbea! (pt cei care stiu bancul)
    Si Geoana invelea ciocolata in staniol ! (pentru toata lumea).
    Cei care au aruncat pe piata acest film au stiut de la bun inceput ca va dura mult timp pentru a se vedea daca este sau nu adevarat.Degeaba se va vedea ca filmul a fost trucat dupa 6 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar daca se va vedea ca nu este un trucaj si ca imaginile sunt reale, asa cum au confirmat si participantii la intrunirea respectiva?

    RăspundețiȘtergere