miercuri, 25 noiembrie 2009

Penibilul personaj Emil Boc


Emil Boc este acel nevertebrat care și-a compromis cariera universitară, renegându-și lucrările în baza cărora și-a obținut titlurile științifice pentru a-i face pe plac lui Traian Băsescu. Aceasta pentru că este cel care îi deschide ușa lui Băsescu, îi ține paltonul atunci când se îmbracă, îi toarnă în pahar și, în general face cam tot ceea ce îi cere, asemenea unui servitor.

Emil Boc este demagogul care, în calitate de șef al PD-L a promis majorarea cu 50% a salariilorpentru profesori, deși știa că nu sunt bani. Și asta doar pentru ca partidul său să obțină mai multe voturi și să acceadă la putere.

Emil Boc este acel incompetent care, din poziția de prim-ministru, a fost de acord cu introducerea impozitului forfetar. Care a falimentat peste o sută de mii de IMM-uri. Impozit care, împotriva oricărei reguli de bun simț, îi taxează inclusiv pe cei care nu obțin venituri.

Din momentul în care s-a făcut simțită criza economică, a petrecut mai mult timp la coasă, relaxându-se, decât la guvern căutând soluții pentru combaterea efectelor ei.

Emil Boc este acel personaj a cărui nume a devenit sinonim cu penibililul. Mai nou se spune „ești prost ca un boc“.

Același Emil Boc ne spune acum, când partidul său este pe cale să piardă puterea, că un guvern PSD-PNL-UDMR, va majora taxele și impozitele de la anul.

Marș mă de aici!

Un comentariu:

  1. Foarte mulţi analişti politici şi ziarişti susţin că susţinerea largă din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis (foto) se datorează faptului că este membru al Masoneriei. Coordonarea perfectă a lui Geoană-Oprescu-Antonescu în a promova un candidat unic la funcţia de premier se datorează ordinelor primite de la Marea Lojă Naţională a Românei. De fapt, asistăm la un război între Masonerie, ce suţine opoziţia şi pe primarul Sibiului pe de o parte, şi Traian Băsescu, omul fostei Securităţi, pe de altă parte. Klaus Iohannis nu este un sfânt paraşutat din Sibiu, ci un om implicat în afaceri locale şi transnaţionale sub oblăduirea unor personalităţi puternice ale masoneriei române [...] http://gandeste.org/politica/klaus-iohannis-un-mason-spre-palatul-victoria/7770

    RăspundețiȘtergere