joi, 19 noiembrie 2009

Trăznăi de pedelist. Nicu Tănase, un fel de Autoritate a Statului


Până acum câtva timp, Nicu Tănase era un băiat subțire, foarte atent și cu privire ageră. Băiat de primar țărănist, ce mai. După ce s-a înscris în PD-L și, mai ales după ce a primit o un scaun călduț sub poponeață, Nicu s-a schimbat radical. A făcut fălci și burtă iar privirea i s-a alterat brusc. Dacă înainte te observa și te saluta de la distanță, de pe partea cealaltă a străzii, acum cu greu te mai observă, chiar cu ochelarii pe nas, la un metru în față.

Și asta n-ar fi nimic.

Însă mai nou, Nicu Tănase are pretenția ca el și colegii săi din PD-L să fie tratați precum o autoritate a statului. Să li se acorde respectul cuvenit, locuri preferențiale de parcare, gratuitate pe transportul în comun, la cinema și la muzee dar, mai ales, să fie pedepsite miștourile la adresa lor.

Drept care, Nicu și colegii săi s-au inflamat tare și au cerut introducerea la pușcărie a pesedeilor care au avut ideea să le lipească numele și pozele pe garduri.

P.S.: Dragă Nicu, ca să vă mai treacă supărarea, ție și tovarășilor tăi de partid, să știi că panourile respective sunt tot o creație a unui coleg de-al vostru. Primul care le-a folosit a fost colegul vostru, de la Iași, Costică Simirad, supărat că în Consiliul Județean, PSD și PNL au refuzat să-i aprobe bani pentru o reabilitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu