miercuri, 19 august 2009

Ciudata relaţie dintre PNL şi PD-L la Vrancea


Spre deosebire de ceea ce se petrece la nivel central, unde PNL s-a situat în opoziţie totală faţă de PD-L, în Vrancea, cele două formaţiuni au o relație cel puțin ciudată . În detrimentul liberalilor.

Este la fel ca în poza cu măgăruşul care trage la căruţă, păcălit de stăpân cu un morcov atârnat într-o undiţă. Animalul merge până la epuizare, încercând, zadarnic, să ajungă la mâncare.

PNL joacă rolul măgăruşului iar democrat-liberalii pe cel a stăpânului care ţine undiţa amăgitoare. Morcovul este funcţia de viceprimar la municipiul Focşani.

Amăgiţi de mai bine de un an cu unul dintre cele două locuri de viceprimari, liberalii sunt dispuși să înghită orice mizerie din partea aşa zişilor parteneri.

Au acceptat să le fie înlăturați oamenii de la şefia deconcentratelor. Săpunaru &Co. au tăcut mâlc atunci când reprezentanţii PD-L, Alin Trăşculescu şi Nicu Tănase i-a insultat pe cei care au apelat la instanţă ca să-şi păstreze posturile. Liberalii nu au zis nimic nici când PD-L a încercat cu sprijinul PSD să le înlocuiască viceprimarii la nivelul comunelor.

Acum a fost de ajuns ca senatoarea Sorina Plăcintă să le arate, iarăşi, undița cu morcovul că s-au înhămat singuri la căruţă, dispuşi să tragă până la epuizare.

Pentru ca PD-L Vrancea şi Alin Trăşculescu să nu se mai nu se mai facă de râs la alegerile prezidenţiale din toamnă, aşa cum s-a întâmplat la Europarlamentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu