joi, 18 iunie 2009

Aroganță cu d-l Goe

Deși Mamița și Mam’ mare i-au angajat cel mai bun meditator la campanii electorale, pe Felix Tătaru, Alin Trășculescu, D-l Goe al PD-L a rămas din nou repetent la alegeri. Prostiți de două ori la rând, alegătorii, n-au mai pus botu’ la vrăjelile cu „împreună la bine și la greu“, astfel că l-au trântit de nu s-a văzut. Pe principiul, prima oară n-am știut, a doua oară am greșit, dar dacă o făceam și a treia oară, însemna că suntem proști.

În anul ce s-a scurs, a înțeles și electoratul că, în realitate, buturuga mică care dorea să răstoarne carul mare nu este decât un preș, de șters picioarele, aruncat la intrarea în sediul PSD. David, cel ce trebuia să lupte cu Goliath, a schimbat praștia pe un pahar de șpriț pe care îl ciocnește cu partenerii din PSD la agapele oficiale. În ce-l privește pe căpitanul cu cartonașe, se pare că acesta a vândut nu doar meciul ci și echipa și chiar mingea de joc.

Dar, ca orice loază răzgâiată, D-l Goe a dat vina pe alții, respectiv pe coledzii Mustea și Plăcintă care n-ar mai fi tras la fel ca în toamna trecută.

Treaba era cât p-aici să se încingă. Noroc de tanti Mița – Flutur care, de pe muntele unde se pregătea să scrie cu oi, BĂSE REALES, i-a sărit în apărare. Scrâșnind din dinți, l-a mângâiat pe cap cu tandrețe, să nu care cumva Goe ăl mic și alintat să se simță stresat, să-l apuce vreo criză și, ptiu drace, să dea, cu jucărica de pământ.

Rapid, să le închidă gura cârcotașilor, tanti Mița i-a găsit și o scuză pentru repetenție. Vezi Doamne, nu putea face mai mult într-un județ controlat de Marian Oprișan și e bine cât a scos. Las că băiatu’ mai încearcă o dată la toamnă.

Și dacă nici atunci nu s-o putea, oricum nu mai contează pentru că, dacă pică Tătuca de la Cotroceni, se duce naibii toată șandramaua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu