joi, 6 august 2009

O ghilotină pentru Nuți Udrea


Ceea ce i se întâmplă în această perioadă Elenei Udrea nu se datorează atât ilegalităților și grozăviilor pe care le-ar fi comis la Ministerul Turismului cât mai ales poziției pe care o deține în anturajul președintelui Traian Băsescu. Aceea de principală favorită.

În ochii multora dintre noi, ea simbolizează aroganța, corupția, ipocrizia și nesimțirea regimului Băsescu. Dezinvoltura cu care risipește banul public, luxul și opulența pe care le afișează într-o perioadă de criză sunt pe cale s-o transforme într-un subiect al antipatiei și urii populare.
Un fel de Maria Antoaneta a regimului Băsescu.

Bineînțeles păstrând proporțiile. Niciodată Sexi – buzoianca, pițipoanca de Cotroceni, nu ar putea rivaliza cu ultima regină a Franței.

Campania publică de demonizare la care este supusă și comisia de anchetă în fața căreia trebuie să dea socoteală ar putea produce aceleași efecte devastatoare precum „Afacerea colierul“.

Eventuala demiterea din fruntea Ministerului Turismului, va echivala cu ghilotinarea și ar putea deveni factorul declanșator al mișcării ce va duce la căderea regimului Băsescu.

Un comentariu:

  1. Dream on, baby, with your sexual fantasies about E.U. And, of course, your nightmares about Base.

    RăspundețiȘtergere