luni, 3 august 2009

La Sport nu-i ca la fabrica de confecții


Duminică seara (2 august a.c.) la TV, ministrul Octavian Bellu a prezentat o situație a sportului românesc cu toate lipsurile sale și cu câteva posibile soluții de redresare. Alături de el, în studio au comentat foști campioni, precum Elisabeta Lipă și antrenori de campioni, precum Mariana Bitang și ziariști, Robert Turcescu și Grigore Cartianu.

Într-un scaun, aprobând ceea ce discutau ceilalți am văzut-o și pe Sorina Plăcintă. Tunsă precum o secretară, colorată pe buze cu un roz ciudat și la fel de neinspirat îmbrăcată ca de obicei. Cercei cu pietre albastre în urechi, eșarfă verde care acoperea un lanț de aur, la gât, cămașă albă, pantaloni gri și pantofi negri. Nu bag mâna în foc, dar cred că în picioare avea șosete albe, trei sferturi. Dacă mă înșel îmi cer scuze. Așa se vedea.

O ținută extrem de elegantă, recomandată pentru sesiunile de shopping, atunci când doamna merge la piață să cumpere gogoșari și murături pentru iarnă. Singurele accesorii lipsă din ținuta doamnei Plăcintă erau cele două sacoșe de rafie, atât de necesare în asemenea situații.
În ce privește sportul românesc, din ce am văzut la TV, cea mai bună soluție ar fi desființarea unui minister condus de oameni care nu au nici o legătură cu problema și delegarea responsabilităților celor care se pricep.

Așa cum s-a prezentat, Octavian Bellu are mai multă competență decât o mie de Plăcintă clonate cu Ridzi și garnisite cu Boc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu