miercuri, 9 iunie 2010

Cu profetul mincinos prin deșert



În opinia lui Sebastian Lăzăroiu, Goebbels-ul cu barbă de la Cotroceni , doar Traian Băsescu este capabil să treacă poporul din deșert. Nimeni altcineva decât el.

Dincolo de mesajul subliminal pe care îl ascunde afirmația – dați-i puterea absolută – românii ar trebui să fie foarte proști ca să mai aibă încredere în actualul președinte. Pentru că nu și-a demonstrat niciodată competențele decât la nivel de discurs propagandistic sau atunci când a fost interesul său, personal, în joc.
Când a tras sforile ca să-și trimită micuța în Parlamentul European, când a forțat Constituția pentru Boc, ca să poată controla alegerile sau când a trecut la dezmembrarea Opoziției pentru a-i asigura o majoritate aceluiași Boc.

În rest, nu a mai demonstrat că se pricepe la altceva decât să bată cu pumnul în masă.

Și atunci de ce ar trebui să-l credem pe Lăzăroiu ?

Să ne amintim că anul trecut, cam pe vremea aceasta, când miniștrii Guvernului Boc stăteau cu mâinile încrucișate, președintele spunea că nu și-a propus să scoată România din deșert (criză). Ulterior, în mesajul de Anul nou, ne transmitea că am traversat deja pustiul.

În urmă cu o lună ne anunța nu doar că am trecut cu bine de ceea ce era mai rău, ci că singura soluție este să taie din pensii și salarii.

Iar acum consilierul său ni-l descrie drept unicul salvator.

Ce vom face, însă, dacă am accepta din nou să ne prostească și i-am încredința comanda supremă, așa cum își dorește, iar el va eșua din nou?

Dacă, peste câtva timp, în mijlocul deșertului, Salvatorul își va da seama că a greșit drumul și în loc să ne scoată la liman ne afundă mai rău?

Vom rătăci patruzeci de ani, precum evreii conduși de Moise, în căutarea pământului Făgăduinței?

Să nu uităm că aceștia au pribegit prin pustiu pedepsiți de Dumnezeu pentru că s-au îndoit de puterea Lui.

Singura vină a românilor, a fost aceea că au avut prea multă încredere în promisiunile false și în conducători mincinoși.

De ce ar trebui s-o facă din nou?

P.S.: Ar fi mai indicat ca, înainte să le ceară românilor să-l urmeze prin pustiu, Băsescu să facă același lucru cu poporul pedelist. Și să-l țină în deșert până își va ispăși toate păcatele, adică până când tocurile de 30 de cm. ai pantofilor Elenei Udrea nu vor depăși 1 cm.

Un comentariu:

  1. avem vocatia lui "Voda". Ne pisham pe noi ca a venit Voda si-a dansat la hora unirii cu noi...
    "ai vazut tu, i-a lasat balta pe SPP-isti si-a venit langa noi! asta-i barbat!!!"asa au gandit toate babutzele sau mai stiu eu ce gospodina, cand l-a votat.
    nimeni nu s-a uitat ca programul electoral al PDL nu are substanta. PD a tradat, sub conducerea lui basescu orice aliat...basescu are vocatia tradarii... , FSN, petre roman, stolojan, poporul roman...toti au simtit-o pe pielea lor, recte "a noastra".
    nu cred ca geoana ar fi fost o solutie, omul e praf!
    inteleg ca am ajuns la fundul sacului, dar ma asteptam ca, macar in ceasul al 12-lea, sa incercam sa muncim cu adevarat, ca politicienii sa renunte la interesul lor si sa se mai gandeasca si la nenororcitii astia, care suntem poporul roman. se pare ca-s un mare idealist. suntem in continuare condusi de lupoaica "alfa". dupa ce am fost condusi de o "cucuvea"...cat despre drumul prin desert? din pacate, cred ca multi ani de-acum inainte vom avea nisip intre dinti, in ochi si in alte locuri, mai intime...

    RăspundețiȘtergere