marți, 15 iunie 2010

În PD-L a început războiul pe șpaga din pădure




Dezvăluirile despre combinațiille lui Sandu Lefter, candidat la șefia ITRSV Buzău nu sunt altceva decât un episod din războiul pentru resurse purtat între taberele din PDL Vrancea. Mai precis pe șpăgile oferite de mafia pădurilor.

Din moși strămoși se știe că cine deține șefia ITRSV deține și cheia de la casele cu bani ale marilor exploatatori de lemn. Dispuși să cotizeze oricât pentru a-și asigura bunul mers al afacerilor.

Închidem paranteza și revenind…

Exponenții celor două tabere aflate în conflict, de care aminteam în prima frază sunt, pe de-o parte Sandu Lefter iar pe de alta Laurențiu Dumitrache. Primul se bazează pe valizele cu bani puse la bătaie de cei mai influenți exploatatori de păduri din județ iar cel de-al doilea pe influența fostului său coleg de liceu Ghiță Flutur de la Suceava.

Există semnale care arată că valizele cu bani au cântărit mai greu decât cuvântul lui Flutur în fața șefilor de la ROMSILVA și Ministerul Agriculturii. Mai ales că Sandu Lefter a pășit pe poteci deja bătătorite.

Ceea ce nu s-a întâmplat în cazul lui Laurențiu Dumitrache, despre care se spune că, deși, ar fi mult mai lacom și hrăpăreț, nu împarte decât într-o anumită direcție.

Vom vedea zilele următoare cine va avea câștig de cauză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu