marți, 8 iunie 2010

Bârfă ca un fel de sondaj de opinie



Din ciclul noi întrebăm, voi votaţi, ei vă iau pensiile, lansăm pe orbită un fel de sondaj de opinie cu un fel de întrebare și vreo trei feluri de răspuns. Doar ca să ne aflăm în treabă. Asemenea lui Emil Boc când apare la TV, după şedinţele de Guvern şi propune planuri de măsuri pentru combaterea crizei.

Ca să n-o mai lungim...

Nu la fel de genială ca celebra „Şi-a făcut Cioacă nevoile între Rucăr şi Bran?“ dar din aceiaşi familie de cuvinte adunate în propoziţii fără rost vă propunem întrebarea:

„Aşezat pe un scaun, la o masă, pe o terasă, cu un pahar în faţă, a făcut deputatul PD-L, Alin Trăşculescu, trafic de influenţă, prin telefon, în favoarea unui coleg de partid prins în pădure, la furat? “

Variante de răspuns:

a. Încă o dată !?

b. Iar l-a prins?

c. Şi ce dacă!

Alegeţi varianta care credeţi că se potriveşte şi trimiteţi răspunsul la DNA. Deşi s-ar putea să nu folosească la nimic.

2 comentarii:

  1. varianta corecta de raspuns este:
    "eu pot, ca sunt magician!"
    nu credeti? ia ganditi-va, cate "vraji" se fac si, mai ales, cine-i "mama omida"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti dreptate, ar putea fi si aceasta o varianta de raspuns. Nu am luat-o in calcul deoarece ni s-a parut ca, din moment ce a facut ceea ce a facut, e clar ca, asa cum spune bancul, a avut si cu cine, si cu ce, si unde. Si nici nu i-a pasat ca poate fi auzit si de altii.
    Daca ne veti urmari in zilele urmatoare, veti avea ocazia sa cititi si continuarea acestei intamplari.

    RăspundețiȘtergere