marți, 23 martie 2010

Bârfă cu iz de bani pentru locul lui Trăşculescu la şefia PDL Vrancea


Circulă vorba prin microbuzele care fac naveta între Focşani şi Mândreşti că deputatul Alin Trăşculescu, întâmplător şef la PDL Vrancea, ar cam dori să se lase de şefie. Motivul ar fi lipsa de timp.

Mai exact, cică, trebile de partid nu îi lasă aproape deloc vreme pentru ocupaţiile sale cotidiene. Dacă ar fi doar activitatea de la Parlament şi familia hai, treacă meargă. Le-ar sacrifica. Dar, de dragul partidului ar trebui să renunţe la colindatul prin cârciumi, întâlnirile cu prietenii şi prietenele (mai ales) şi negocierea combinaţiilor pentru abatorul familiei sau la fotbalul pe maidan. Ceea ce i se pare inacceptabil.

Drept urmare, Alin Trăşculescu ar fi dispus să renunţe, dar nu degeaba, ci, atenţie în schimbul unei oareşcari despăgubiri. Care ar trebui plătită de cel ce-i doreşte locul. Iar suma, se gândeşte, ar trebui să fie de ordinul sutelor, miilor, poate zecilor de mii sau, de ce nu, dacă ţine vrăjeala, chiar a sutelor de mii de euro. Nu îndrăzneşte să spere la un milion, dar n-ar refuza.

Şi asta nu este tot. Alin ar mai dori şi ceva garanţii că la viitoarele alegeri parlamentare va fi aşezat să candideze într-un colegiu uşor. Că s-a obişnuit cu serviciu’ de deputat şi parcă n-ar vrea să renunţe după doar un mandat.

Rămâne de văzut dacă se înscrie cineva să-i satisfacă pretenţiile.

2 comentarii: