marți, 2 martie 2010

Duduia Trăilă îşi recunoaşte incompetenţa pe jumătate


După ce a băgat în ceaţă toate autorităţile locale şi a stârnit valuri de indignare în mass-media, cu celebra-i Notificare , incompetenta duduie Trăilă de la ANRMAP a revenit cu corecturi. Recunoscându-şi, pe jumătate, incompetenţa .

Într-o altă notă, intitulată „ Precizări “, ne anunţă că Memorandumul Guvernului vizează doar ministerele şi instituţiile din subordinea acestora. Adică ceea ce ar fi înţeles oricine, dacă nu ar fi lecturat, în prealabil, scrierile duduii. Care, culmea se laudă că ar fi avocat de profesie.

Din păcate, chiar înainte de a fi corectată, Notificarea a produs şi victime, printre acestea numărându-se cel mai important site de consultanţă şi informare pe fonduri europene, http://www.fonduri-structurale.ro/.

Deşi ar fi trebuit să-şi dea seama că este vorba de o aberaţie, având în vedere că publicitatea pe banii UE face obiectul unor reglementări speciale, cei de la http://www.fonduri-structurale.ro/ şi-au anunţat cititorii, eronat, că autorităţile publice au nevoie de avizul. Au revenit ulterior, cu precizările ANRMAP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu