luni, 4 ianuarie 2010

Candidatura adolescentului miop


Cu puţine zile înainte de sfârşitul lui 2009, printre caldaboşi, cârnaţi şi scumpirile din 2010, o nouă temă de dezbatere politică şi-a făcut loc pe ecranele televizoarelor. Este corect sau nu ca Prigoană Jr. să candideze pentru Camera Deputaţilor din partea PD-L?

Tot felul de indivizi, în special deontologi de cei ce-l pupă în cur pe Băsescu dimineaţa, la prânz, seara precum şi în pauzele gustare, au tot încercat să ne convingă de faptul că această candidatură n-ar fi tocmai corectă. Că pute de la o poştă. Şi că n-ar fi tocmai moral pentru că astfel, PD-L îşi plăteşte, serviciile prestate de Etno şi Taraf TV în campania pentru prezidenţiale.

Chestie pe care a înţeles-o, de altfel, tot poporul.

Singurul motiv de dezbatereaici este legat de ipocrizia celor care n-au suflat o vorbuliţă când Băsea introdus nepotismul în politică odată cu fii-sa aia mică şi un pic agramată. Pe cine doreşte PD-L în Parlament nu ne priveşte. Ar putea foarte bine, ca în locul lui Honorius să candideze Bahmuţanca, mă-sa (soacra lui Prigoană) sau, de ce nu, javra aia mică pe care a măritat-o cu potaia lui Dârţă.

Mai au un cuvânt de spus, dar nu acum, ci în ziua votului, alegătorii din colegiu. E problema lor dacă vor fi atât de fraieri încât să pună botu’ la caterinca gunoierului. Se vor alege, în Parlament cu un adolescent întârziat, miop şi rârâit care încă se mai spală, pe faţă, cu Clearasil să scape de bube.

2 comentarii:

  1. Exact ca si in cazul Ebei(mai aveam putin si scriam Ebolei), toate aceste dezbateri, chit ca il pun intr-o lumina negativa, nu-i fac decat publicitate gratuita junelui posesor de Lamborghini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu publicitatea este problema pentru ca, oricum, asta o rezolva taticu' cu o manea la Etno. E dreptul PD-L si al oricarui alt partid sa isi puna orice candidat doreste. Dar e problema noastra daca suntem prosti si votam orice poza ne pun ei in galeata portocalie alaturi de kila de zahar. Si se pare ca suntem. Iar asta este deranjant.

    RăspundețiȘtergere