vineri, 15 ianuarie 2010

Ţara arde, babele se piaptănă


Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor Publice a anunţat că vor fi concediaţi , în acest an, 100.000 de bugetari.

Bugetul pe 2010 a fost construit doar pentru a-i răsplăti pe cei care au contribuit la realegerea lui Traian Băsescu pentru cel de-al doilea mandat şi pentru susţinerea clientelei politice . Orice alte nevoi ale românilor sunt ignorate. Boc & Co. nici măcar nu încearcă să ascundă acest lucru.

Pensiile şi salariile profesorilor, doctorilor şi micilor funcţionari au îngheţat şi, în mod sigur, vor fi diminuate. Sunt alocate, în schimb, fonduri suplimentare pentru lefurile celor ce lucrează în instituţiile de forţă – poliţişti, jandarmi, servicii secrete, procurori. În eventualitatea unor revolte populare , să fie cineva dispus să ne tragă ciomege pe spate.

România are cel mai incompetent guvern, condus de cel mai mincinos premier din ultimii 20 de ani. Boc cel mic ne anunţă că deja am ieşit din criză în condiţiile în care, analizele arată că românii o vor duce greu încă multă vreme.



Pe de altă parte, ne vom mândri cu cel mai mare Mall din lume, în Casa Poporului, la propunerea PD-L-istului Silviu Prigoană iar Ministerul Finanţelor ne va scoate şi ultimul bănuţ din buzunar pe muzica lui Dan Bittman .



Ioan Ghyuri Pascu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu