marți, 5 ianuarie 2010

Băsescu către alegătorii săi, iarăşi: MUIE!


La început de an, proaspătul preşedinte le-a mai tras o muie scurtă propriilor alegători, de data aceasta prin intermediul lui Boc cel mic şi mincinos. Care, acum vreo două luni, ne anunţa la OTV că s-a cam dus criza. Nu doar că nu s-a dus, dar din cauza incompetenţilor care ne guvernează, vom avea parte de ea încă vreo câţiva ani de acum încolo.

Iar cei care vor avea primii de suferit sunt pensionarii cu venituri mici. Conform programului guvernamental anticriză, începând din acest an şi continuând cu cel viitor, pensiile lor se vor reduce şi mai mult.

Dureros este că mulţi dintre aceştia şi-au dat votul în schimbul găleţilor portocalii, a kilului de zahăr, a litrei de ulei şi a două – trei portocale. Şi au avut încredere în balivernele despre câinii cu covrigi în coadă cu care i-au prostit vărul Săndel şi în Dan Diaconescu pe ETNO şi OTV.

Acum, când distracţia a trecut, trebuie să înghită tot, că de aia le-a recomandat Emil Boc să ţină dinţii încleştaţi. Să nu scuipe nimic afară.

Un comentariu:

  1. Mi-am schimbat blogul, daca vrei sa continuam schimbul de link schimba la tine in blogroll vechea adresa cu cea noua http://achilianu.ro
    sanatate…

    RăspundețiȘtergere