miercuri, 2 noiembrie 2011

Un anunt important pentru tara. A Vrancei si nu numai



Stimate cititoare si stimati cititori, odata scumpirea gigacaloriei si trecerea la ora de iarna, Saptamanalul roze pregateste colectia de povesti preelectorale. Astfel chiar daca veti plati mai scump factura la inalzire, nu renuntati la internet.
Lasati internetele deschise si urmariti Saptamanalul roze!
Pentru ca ceea ce veti citi aici va va incalzi peste iarna. Ba, chiar, va va infierbanta de-a binelea. Tocmai cat sa fiti pregatiti pentru alegerile viitoare.
La noi veti gasi povestiri despre:
Tepe si para-ndarat; Cheia succesului in viata: case si masini pe spagi europene; Evolutia de la presedinte la pres; Porecle si poreclitori: Milogu’ si Dilimache; Tanara mafie din Consiliul Judetean. To?i oamenii pre?edintelui; Ieri spagar, azi covrigar, maine, cine stie, poate primar; De ce la noi parangheliile costa de zece ori mai scumpe iar la altii sunt de o suta de ori mai misto; Cum sa te plimbi prin Europa pe banii Consiliului Judetean; omul care deschide usa cu piciorul la prefectul Hornea; Taxa de smecher de la salariati; De ce n-a ajuns Lepsa statiune turistica.
Acestea si multe, multe altele doar pe Saptamanalul roze. Daca va intereseaza oferta noastra dati like pe articol. Prima povestire dupa prima suta de Like-uri.
Deci, parafrazandu-l pe tovarasul Vladimir Ilici Lenin, dragi cititori, laichiti, laichiti si iar laichiti!

Un comentariu: