miercuri, 22 iunie 2011

Criza greceasca fata cu Rosca-Tigaieru. Total paralela

In urma cu cateva zile, in public, Laurentiu Tigaieru si Rosca, si-a exprimat public temerea ca bancile grecesti care opereaza in Romania ar putea da faliment. Ceea ce l-ar pune in situatia de a nu-si mai putea returna creditele. Ca doar nu s-o duce in fiecare luna la Atena ca sa plateasca rate.... continuarea pe SAPTAMANALUL ROZE

4 comentarii:

  1. o fi mai bun manager Marian Spanu, pe care-l curteaza PSD ?!
    numa' zic, ce barfeste lumea in orasul-santier al lui Bacinski !
    sa intelege(em), ca banii lui Rosca, nu ERA buni, cand intrau in conturile de campanie ale PSD ?!
    ntz, ntz... ete d'aia, n-are coada urs !

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand, nu cred ca ar trebui sa te superi deoarece eu am incercat o satira. Dar probabil ca nu mi-a reusit sau am fost prea subtil.
    In al doilea rand, diferenta dintre Spanu si Tigaieru este ca primul manageriaza pe banii lui iar al doilea pe banii lui socru-sau.
    In al treilea rand, daca te intereseaza cat de buni erau banii lui Rosca in conturile de campanie ale PSD, ar fi bine sa-i intrebi direct pe cei de acolo. Doar sunteti aliati politici.
    Ntz, ntz ... iar ursul n-are coada pentru ca l-a pacalit vulpea. Daca nu e prea subtil pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. in al patrulea rand, a fost doar o opinie personala. greu de crezut, dar si de data asta nu m-a influentat nimeni. nu-mi dicteaza nimeni de la PNL ce sa scriu, cum sa scriu, ok ? sa fie clar asta, poate nu stiati !
    inteleg, demersul dvs, nu stiu cat de real apropo-ul inoculat cu banii socrului. e dreptul dvs de a produce materiale de satira. chiar daca apar in Monitorul de Vrancea, cu care v-ati infratit. doar este un ziar transparent, neafiliat politic ori influentat de "cineva anume". nu ?!
    eu m-am folosit de informatii dat de presa locala, care cu circulat. daca vreti, va dau si linkuri din Vrancea Media si vreo 2 bloguri ale unor jurnalisti vranceni. stiti dvs care...

    PS : va asigur, daca e ceva mult prea "SUBTIL" pentru mine, in nici un caz, nu o sa imi explice Nini Sapunaru ori Catalin Popescu (pardon de expresie) ori alti PSD-isti. OK ?

    mno, sper ca am lamurit treaba. bafta la scris !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu am crezut si nici nu am scris pe undeva ca ai postat altceva decat opinia ta.

    Daca ar fi fost altfel, probabil,as fi primit un drept la replica cu sigla PNL. :))

    In rest nu prea avem ce sa lamurim pentru ca fac satira doar pe acele subiecte care mi se par interesante mie, nu altora si public acolo unde mi se ofera posibilitatea sa o fac.

    Daca mi s-ar face o oferta acceptabila (nu ma refer doar la partea materiala), n-as avea nici o problema sa public chiar si intr-un ziar sponsorizat de PNL.

    In concluzie, daca ti se pare interesant ceea ce scriu, te invit sa citesti in continuare aici, in MdV sau pe www.saptamanalulroze.

    In rest toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere