vineri, 6 august 2010

Băsescu pentru medici: MUIE BĂĂĂĂĂ!


Dacă individul Traian Băsescu care își rezolvă problemele de sănătate la Viena ar fi spus, într-un interviu, să nu facem o dramă din exodul medicilor, pentru că statul n-are bani să-i plătească, am fi spus că-i un bogătan cinic și egoist. Precum Videanu care se simte înghesuit în mausoleul de 1350 de metri pătrați.

Când o asemenea afirmație este făcută de președintele României ,Traian Băsescu, te gândești automat că poate n-ar fi rău să pui deoparte niște bani, chiar dacă tocmai s-a majorat TVA-ul sau ți-au scăzut salariul ori pensia. Ca să ai de înmormântare în caz că te îmbolnăvești.

Pentru că vizita la spital sau la cabinetul medical ar fi doar o pierdere de timp având în vedere că doctorii și asistentele emigrează pe capete iar medicamentele au devenit produse de lux. Și urmează a fi impozitate în consecință.

Totodată, ca cetățean nu poți să nu te întrebi, logic, cu ce p*da mă-sii se ocupă statul ăsta dacă nici unul dintre domeniile de interes național, precum economia, sănătatea sau educația nu funcționează ?

Ce mai caută Băsescu la Cotroceni și Boc la Guvern dacă, oricum, cu sau fără ei ne așteaptă același deznodământul?

3 comentarii:

  1. nene, chiar suntem o natie trista ! acceptam sa fim jucaria stricata a unor smecheri carora, nu numai ca nu le pasa de cum traim, ci fac tot ceea ce tine ei sa fim umiliti !
    ai spus "educatie" si "sanatate". iti amintesc "transporturi", "agricultura".
    nu-i asa ca e firesc ca, in anul 2010, in timp ce trenurile, in tarile civilizate, merg cu 200 de km la ora, ale noastre sa mearga cu 15 ?! si locomotiva lui stephenson nu se tara asa!
    nu e normal sa faci agricultura cu calul si plugul?!
    de fapt basescu a incurajat doar SIE, SRI, DIE. de ce? simplu, vrea informatii despre persoanele pe care le considera dusmani.
    discutia ar putea continua, base e infinit in cinismul lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. căpcă1 a zis tot ce era de zis

    RăspundețiȘtergere
  3. Muie stii sa iei ? Cand a falimentat Basescu tara...inseamna ca Iliescu a facut-o sa nu mai existe pe harta..cand a vandut toate rezervele de petrol ale tarii , tezaurul , combinatul petrolier , si multe altele futuva in gura de pripasi care analizati si voi cum se suge o pula ! Toti va dati cu parerea si acuzati dar istorie din pula gustati...Cine a inchis fiecare fabrica si combinat ? Muie voua si sit-ului tau .

    RăspundețiȘtergere