vineri, 9 iulie 2010

Susţinătorul lui Băsescu

Ca replică la Freddy care nu-i înghite pe Băsescu şi pe Boc, a apărut Ritzuţa, căţelul care strâmbă din nas la Antonescu şi la Ponta. Ceea ce într-o ţară democratică este absolut normal.

Pe lângă opţiunile de natură politică, pe cei doi îi mai desparte, totuşi, un mic amănunt: rasa. În timp ce Freddy este un labrador retreiver de curte, Ritzuţa pare, mai curând, un maidanez de colţul blocului.

Genul care dă din coadă la oricine îi pune în faţă o găleată portocalie şi o ciocolată şi se uită toată noaptea la Dan Diaconescu.

UPDATE: Dacă prviţi cu atenţie filmuleţul, pe undeva mi se pare că Ritzuţa ar fi tentată să pună botu' şi la Ponta.Ceea ce o plasează în categoria nehotărâţilor.




Un comentariu:

  1. pacat, ca in final, se aude, destul de clar, cum tipul rade, dovada ca a premeditat asta !
    iar catelul e potrivit cu discursul basescian, adica nu unul de rasa, cu pedigree, ci unul banal, obisnuit, usor maidanez chiar.
    el nu are nici o vina, ba chiar e simpatic, starnind celor usor influentabili si doritori de "tatuc", nevoia de a rememora fapte de vitejie din discursul politic bascian...
    din pacate pt EI si, din fericire, pt NOI, totul are un sfarsit, mascarada populista si demagogica va incetam sper(am) sa rezistam si sa traim decent, normal !

    RăspundețiȘtergere