luni, 10 martie 2014

Despre blugii Elenei Udrea, audiența TVR și UDMR, primarul Postolache și traseul său politic



**** Elena Udrea a declarat, în cadrul unei întruniri la Tulcea că Mișcarea Populară este partidul în blugi. Venită din partea ei, afirmația ne duce cu gândul la o pereche de blugi  de firmă, preferabil D&G,  decorați cu  strasuri și paiete. Din păcate acești blugi, culeși din dulapul cu haine second-hand  al PDL, nu se mai poartă de vreo câțiva ani,  de prin 2008 – 2009.

**** Unde s-a ajuns: doi tineri au atacat și jefuit un curier, în gara Sihlea, cu un spray lacrimogen și un pistol cu electroșocuri. He-he, unde sunt vremurile de altă dată ? Înainte, un singur tânăr ar fi dat o asemenea lovitură direct în tren, cu mâinile goale:  înșfăca două valize și un pachet, sărea din mers, în gara Sihlea,  iar curierul își dădea seama că a fost jefuit abia când ajungea la Râmnicu Sărat. 
**** Potrivit statisticilor, după simularea examenului de bacalaureat, doar cincizeci la sută dintre elevi au reușit să obțină note mai mari de cinci. Ceilalți au declarat că oricum nu-i interesează bacalaureatul deoarece vor să facă o carieră în politica de performanță: Guvern, Parlament, Președinție. 

**** Un număr oarecare de cetățeni s-au declarat indignați că UDMR obținut, în urma negocierilor pentru intrarea la guvernare, mai multe emisiuni pentru  maghiari, la TVR.  În opinia lor, această concesie făcută de PSD și Victor Ponta insultă sentimentele naționaliștilor.  Și totuși, deși nu pare, este ultima soluție, disperată, de a mai crește un pic audiența televiziunii naționale. 

**** Primarul din Țifești, Vrancea  Gabriel Postolache a făcut pasul spre PMP, via Fundația Mișcarea Populară. Un nou record personal, având în vedere că este al șaptelea partid prin care trece, după PNȚCD, Mișcarea Ecologistă, PD, PSD, PDL, PNL. Mândru de această performanță, pe care puțini politicieni au reușit să o atingă, Gabriel Postolache și-a exprimat regretul că, totuși, nu se înființează atâtea partide la câte poate el să-și depună adeziunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu