sâmbătă, 31 iulie 2010

Metal-Manele

Ca să se oftice ăia care își râd de alde Guță și Copilul Minune, na că a apărut și prima trupă de rock-manele. Rock d-ăla greu. Și culmea nu este o trupă românească ci din Polonia și se numește, cum altfel, Inimă Sălbatică .

Iar dacă vreți să-i auziți intrați pe pagina lor de My Space.

Deci, fără număr de la frații lu' AC/DC pentru băieții jmekeri de la Metallica și Iron Maiden, de la Miki pentru tovarășii de la Rolling Stones.


vineri, 23 iulie 2010

În orice spital bate un suflet care speră



Stimate domnule Tibi Condrea, unic redactor al unicei redacții a Ziarului de astăzi, noi, Spitalul Județean și unităţile sanitare din comunele Vidra şi Dumbrăveni vă mulțumim pentru că ați descoperit la noi ceea ce alții nu au văzut: SUFLETUL . Ei bine domnilor și doamnelor , da.

Dincolo de zidărie, mortar și ferestre termopan, avem și noi un suflet care vibrează la frumos care se cutremură în fața unui cățel șchiop și care, mai mult de cât orice, speră.

Speră că într-o zi va găsi un alt sufle pereche alături de care să descopere dragostea.

Deci, mulțumindu-vă încă o dată, stimate domnule Tibi, vă asigurăm de întreaga noastră considerație și sperăm că veți reuși, în cele din urmă, să vă împăcați cu doamna imba română.

vineri, 9 iulie 2010

Susţinătorul lui Băsescu

Ca replică la Freddy care nu-i înghite pe Băsescu şi pe Boc, a apărut Ritzuţa, căţelul care strâmbă din nas la Antonescu şi la Ponta. Ceea ce într-o ţară democratică este absolut normal.

Pe lângă opţiunile de natură politică, pe cei doi îi mai desparte, totuşi, un mic amănunt: rasa. În timp ce Freddy este un labrador retreiver de curte, Ritzuţa pare, mai curând, un maidanez de colţul blocului.

Genul care dă din coadă la oricine îi pune în faţă o găleată portocalie şi o ciocolată şi se uită toată noaptea la Dan Diaconescu.

UPDATE: Dacă prviţi cu atenţie filmuleţul, pe undeva mi se pare că Ritzuţa ar fi tentată să pună botu' şi la Ponta.Ceea ce o plasează în categoria nehotărâţilor.